Buitenjaloezieën

Tijdloos design en functionaliteit gaan hand in hand. Dankzij de grote keuze aan lameltypes en de talloze montagevarianten van hoogwaardig aluminium komt de individuele stijl van elk gebouw tot zijn recht. Ideaal voor woningen, kantoorgebouwen en horecazaken.

Natuurlijk invallend daglicht

Daglicht kan te allen tijden optimaal worden ingezet met maximale inkijkbescherming. Met de mogelijkheid om de bovenste en onderste lamellen apart in te stellen.

Bespaar op je energiefactuur

In de zomer zorgt de luchtcirculatie ervoor dat warmteoverdracht wordt vermeden. In de winter zorgt een luchtkussen bij gesloten jaloezieën voor warmtebehoud en isolatie. De buitenjaloezie is niet alleen mooi, maar ook enorm efficiënt.

Eenvoudige montage en onderhoud

Deze buitenjaloezie is even eenvoudig te installeren als een voorzetrolluik. De kast wordt namelijk voor het raam gemonteerd. De lamellen zijn eenvoudig te reinigen dankzij de hoogwaardige aluminiumuitvoering.

Bestand tegen rukwinden

Deze windvaste uitvoering is conform EN13659 (windweerstandsklasse tot 80 km/uur).

Duurzame lamel

De innoverende lamel zal bij een deuk automatisch terugplooien in zijn oorspronkelijke positie. Zo geniet jij steeds van onberispelijke lamellen.