Buitenzonwering

Genieten van schaduw en verkoeling, maar ook energie besparen in alle seizoenen. Buitenzonwering beschermt tegen zonlicht, houdt hitte buiten en is een aanwinst voor jouw woning. Ontdek de verschillende vormen van buitenzonwering.

 • Knikarmschermen: Ideale zonwering voor uw (Horeca) terras en grote glaspartijen, waarbij vrije doorloop behouden blijft. Veel verschillende uitvoeringen mogelijk en uit te breiden met opties zoals verlichting en verwarming om nog langer te genieten van uw terras.
 • Uitvalschermen: Oprolbare zonwering voor vensters of dankzij glij-armen voor terras. Uitvalschermen zijn verkrijgbaar in veel verschillende kastvormen en met vaste-, wind- of stormvaste uitvalarmen.
 • Schaararmschermen: Een schaararmscherm is robuster dan een knikarmscherm is zeer geschikt voor uw Horeca terras. Haal meer omzet uit uw terras door de investering in een schaaramscherm met verlichting, verwarming en zorg voor een unieke uitstraling met een (verlichte) volant met uw naamsvermelding of logo.
 • Screens: Verticale zonwering die het directe zonlicht van ramen en deuren tegenhoud en zo de temperatuur in uw huis onder controle houd. Screens nemen weinig ruimte in en u houdt zicht naar buiten. De ZIP-screens of ritsscreens zijn bovendien zeer windvast en houden insecten buiten.
 • Lamellendaken: Een horizontaal zon- en waterwerend dak bestaande uit geëxtrudeerde aluminium lamellen. Deze lamellen kunnen draaien om zonwering en ventilatie te regelen in functie van de behoeften. In gesloten toestand is het dak waterwerend.
 • Markiezen: Klassieke zonwering in zowel hout als aluminium met authentieke uitstraling. Markiezen zijn geschikt voor ramen en terrassen van zowel particulier als (Horeca)bedrijf. Markiezen zorgen voor een unieke uitstraling en de dichte zijkanten voorkomen dat er hinderlijk zonlicht via de zijkanten naar binnen komt.
 • Serrezonwering: Zonwering voor op uw veranda, serre en terrasoverkapping om ook tijdens warme dagen te kunnen blijven genieten van de juiste dosis schaduw.
 • Terrasoverkappingen van glas: Een vaste overkapping van glas of polycarbonaat om langer te genieten van buitenleven.
 • Terrasoverkapping van textiel: Blijf flexibel met een overkapping van textiel. Volop mogelijkheden om uw het terrasseizoen te verlengen en optimaal te genieten van uw tuin.
 • Parasols: Voor zowel Horeca als particulier hebben wij de juiste afmeting of vorm parasol.
 • Patio Zonwering: Een vouwdak of Patio creëert een buitenruimte waarbij het dak volledig kan openen of sluiten. Het doek is regen- en windbestendig, tot wel 100 km/uur. Ook verwarming, verlichting en zijdelingse ZIP-screens zijn mogelijk.

 

Wij maken graag tijd voor u voor een advies op maat bij u thuis of in onze showroom. Neem gerust contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak.