Vouwdaken

PATiO Zonwering

De PATiO is een trendy innovatieve overkapping, die beschermt tegen zon, regen en wind.
Loungen op het terras, aan het zwembad of in de tuin, het systeem laat u meer van het buitenleven genieten, ongeacht het weer.

Het veelzijdige terrasvouwdak kan zowel aan uw woning of bedrijf (11 verschillende modellen) gemonteerd worden als vrijstaand (4 modellen) worden geplaatst. Zelfs voor een bestaande of zelf ontworpen constructie is dit systeem geschikt.

PATiO TECNIC

PATiO TECNIC is dé oplossing voor wie een flexibele overkapping zoekt met weinig onderhoud. Dit innovatieve systeem, met speciaal ontwikkelde waterdichte doeken, is in een handomdraai af te sluiten en biedt een optimale bescherming tegen zon, regen en wind.
Het voordeel van de PATiO TECNIC is, dat het als los systeem zeer eenvoudige te monteren is op een bestaande of eigen constructie.

PATiO ALU | PATiO LEVEL

Voor wie van strak en modern houdt, zijn er de PATiO ALU en de PATiO LEVEL, een pergola-achtige constructie van aluminium met ingebouwd vouwdak.

  • De PATiO-Alu bestaat uit een aluminium pergolastructuur met ingebouwd vouwdak: passend bij elke stijl en persoonlijkheid.
  • De PATiO LEVEL is een robuuste aluminiumconstructie met een nieuwe profieldoorsnede en een uitgekiend waterafvoersysteem. De PATiO biedt u een uitzonderlijk comfort én een ruime kleurkeuze van afwerkingslakken.

 

PATiO WOOD | PATiO WOOD PLUS

Een houten frame en beresterk: PATiO WOOD combineert moderne techniek met de natuurlijke uitstraling van hout, namelijk gelamineerde Noorse den.

  • De PATiO WOOD is in de basis een PATiO TECNIC met houten dragers en staanders en natuurlijk is ook dit systeem volledig zelfdragend en kan zowel als vrijstaande als een aanbouwversie toegepast worden.
  • De WOOD PLUS heeft een regengoot waarbij het water wordt afgevoerd door de voetpalen.

 

PATiO STIL | PATiO INFINITY

  • De STIL is robuust en tegelijkertijd verfijnd en dynamisch design. De voetpalen en draagprofielen kruisen elkaar en geven zo deze PATiO zijn kenmerkende look. De gootkit zit geïntegreerd in het totale design en de waterafvoer gebeurt via de voetpalen.
  • De INFINITY is uitgevoerd met rechte, niet doorlopende voetpalen met daarbovenop gemonteerd het gootprofiel wat eenvoudige montage
 van bijkomende wind-­ en regenafscherming aan de zijkanten mogelijk maakt.

 

PATiO ONE | PATiO EVO

Een ideale oplossing voor een massieve, strakke overkapping tussen 
twee muren. De PATiO ONE heeft één groot geleiderprofiel wat overspaningen tot 8 m mogelijk maakt.
De EVO is te vergelijken met de PATiO ONE, maar met voetpalen. Aan de voorzijde zorgt een afdekkap voor een mooie afwerking. Waterafvoer via de voetpalen.

Alle RAL-kleuren en structuurlakkleuren zijn standaard bij elke PATiO. (K-250 RAL-waaier)

NIEUW! PATiO NOMO

Maak kennis met ons innovatieve, volledig horizontale Patio: de NOMO. Daarmee geniet u zelfs bij hevige regenval van het ontspannende buitenleven. als aanbouw of liever een vrijstaande opstelling?
Er is een NOMO voor elke situatie. Kies voor glazen schuifwanden, ingebouwde screens rondom en ledverlichting voor nog meer comfort en gezelligheid. De gebogen doekprofielen zorgen voor een dubbele afwatering. Dankzij de geïntegreerde goten loopt het water vlot weg. Zo blijft uw terras perfect droog tijdens en na een regenbui.

DOEKEN

Er zijn drie soorten zonwerende- en waterdichte doeken:

  • PRE CONTRAINT PVC 602,lichtdicht doek in wit en ivoor, brandwerend, klasse 2
  • PRE CONTRAINT PVC 302,licht doorlaatbaar doek in 20 kleuren, brandwerend, klasse 2
  • SOLTIS 86/92 (SOLTIS-doeken zijn alleen geschikt voor zonwering).

PATiO is beschikbaar in tientallen kleuren en uitvoeringen en zelfs uitzonderlijk grote buitenruimtes vormen geen probleem, want er zijn PATiO-overkappingen uit één doek die maar liefst 91 m2 beslaan. Elke PATiO kan zijdelings en frontaal worden afgesloten met een wind/regen afscherming.

Wat de afwatering betreft: het water kan langs de voor- of zijkanten afvloeien, eventueel in combinatie met een dakgoot. En voor optimaal comfort zijn er optioneel verschillende afstandsbedieningen.

De PATiO werd aan de strengste testen onderworpen (o.m. getest in windtunnel bij Pininfarina tot snelheden van 90 km/u) en is CE-gecertificeerd volgens de EU-norm.

 Brochure Buitenleven