Terrasoverkappingen

Weinor® Terrazza

Terrasplezier van de eerste lentezonnestralen tot diep in de herfst! U bent met de Weinor terrasoverkapping Terrazza goed beschermd tegen weer en wind. Uw prachtige terrasmeubels kunnen zonder problemen buiten blijven staan.

De Terrazza overkapping overtuigt door een elegante constructie, een prachtig design en een hoge belastbaarheid. Met een verscheidenheid aan uitvoeringen is de overkapping geschikt voor diverse type huizen en eisen.

De Glasoase® biedt een vloeiende overgang naar buiten. Ze bestaat uit een terrasoverkapping Terrazza die kan worden afgesloten met glazen elementen als een niet-geïsoleerde serre. Verschillende flexibele en vaste glazen zijpanelen maken het mogelijk diverse combinaties te maken.

Als bescherming tegen schittering is de onder geplaatste zonwering Sottezza geschikt, wanneer voor voldoende luchtcirculatie is gezorgd. Doordat de doekafmeting op maat worden gemaakt passen ze ook vaak bij een andere rechthoekige terrasoverkapping.

Terrasoverkapping Topé

Onze terrasoverkapping Topé is een maatwerk terrasoverkapping en kan standaard worden uitgevoerd met een ronde of traditionele goot. Het dak kan bestaan uit polycarbonaat of veiligheidsglas. U bent verzekerd van een betrouwbare en onderhoudsvriendelijke comfortzone waar u jarenlang plezier van zult hebben.

De Topé wordt op maat gemaakt en is standaard leverbaar in antraciet structuurlak, wit of crème-wit. Tegen een meerprijs kan de overkapping in elke gewenste RAL-kleur worden uitgevoerd. .

Terrasoverkappingen Stanza

De Stanza is een multifunctionele en eigentijdse terrasoverkapping. De budgetvriendelijke constructie is vervaardigd uit hoogwaardig en recyclebaar aluminium van Europese topkwaliteit en is geschikt voor polycarbonaat dakplaten. De onderhoudsvriendelijke overkapping is standaard verkrijgbaar in 3 structuurkleuren: gebroken wit, sepia bruin en antraciet. De hoogwaardige structuurlak zorgt ervoor dat het aluminium geen nabehandeling nodig heeft. De Stanza is binnen enkele uren te monteren. Mede hierdoor is deze overkapping aantrekkelijk geprijsd.

 Terrasoverkapping Stanza.pdf

 Terrasoverkapping Topé.pdf

 Weinor Terrasoverkapping.pdf