Garagedeur

  

Op zoek naar een nieuwe garagedeur voor uw woning in de regio van Breda? WeerZon helpt u graag met het leveren en monteren van een garagedeur die bij uw situatie past. Alle garagedeuren in één dag geplaatst.

neem contact op

U heeft de keuze uit:

  • Sectionaaldeuren (ISO20 & ISO45): Een sectionaaldeur biedt comfort, isolatie, hoge veiligheid en optimale ruimtebesparing. De sectionaaldeur bestaat uit losse secties die door scharnieren aan elkaar verbonden zijn. Hierdoor laat de deur zich makkelijk openen, zonder dat er extra ruimte voor de garage nodig is.
  • Zijwaartse sectionaaldeur (ZWS): De zijwaartse sectionaaldeur van Novoferm is ideaal om snel iets uit de garage te pakken, zonder dat daarvoor de hele garage geopend moet worden. Deze garagedeur is veilig bij gebruik tijdens windvlagen en praktisch bij beperkte ruimte vóór de garage.
  • Openslaande deuren (Duoport): De Duoport is een geïsoleerde dubbele deur voor garage of berging. Het gemak van een brede loopdeur om bijvoorbeeld fiets, scooter of afvalcontainer naar buiten te brengen zonder dat de gehele garagedeur geopend moet worden.
  • Kanteldeuren: Een kanteldeur is een klassieke garagedeur die bij het openen in zijn geheel onder het plafond van de garage wegdraait. Naast de enkelvoudige stalen kanteldeuren levert Novoferm ook geïsoleerde stalen kanteldeuren en kanteldeuren die geschikt zijn om te bekleden met hout. De kanteldeuren van type Komfort, Rees en Easyport zijn verkrijgbaar met een geïntegreerde loopdeur van ca. 90 cm breed.
  • Roldeuren: Roldeuren of rolpoorten zijn een ideale oplossing in situaties waarbij een horizontale looprails niet wenselijk is of niet gemonteerd kan worden. Het plafond blijft volledig vrij van obstakels.

 

Door de grote diversiteit in typen garagedeuren en afwerkingsmogelijkheden bent u verzekerd van een garagedeur die is aangepast naar uw wensen. De kleur van de garagedeur kan worden afgestemd op de kleur van uw schilderwerk. Vrijwel iedere RAL-kleur is leverbaar.

Een garagedeur heeft een robuuste constructie nodig omdat hij wordt blootgesteld aan weer en wind en bovendien dag en nacht vlekkeloos moet functioneren. Alle garagedeuren van Novoferm zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen, zodat u er jarenlang plezier van kunt hebben.

Alle garagedeuren en aandrijvingen van Novoferm worden volgens het kwaliteitsmanagementsysteem DIN ISO 9001 geproduceerd en voldoen aan de hoge veiligheidsnormeringen van de Europese deuren productnorm DIN EN 13241-1.