Garagedeur

Op zoek naar een nieuwe garagedeur voor uw woning in de regio van Breda? Alle garagedeuren worden in één dag geplaatst.

Sectionaaldeur ISO-20 en ISO-45

Sectionaaldeuren bieden comfort, isolatie, hoge veiligheid en optimale ruimtebesparing. De sectionaaldeur bestaat uit losse secties die door scharnieren aan elkaar verbonden zijn. Hierdoor laat de deur zich makkelijk openen, zonder dat er extra ruimte voor de garage nodig is.

Lees meer….

 

 

Duoport openslaande garagedeur

Duoports zijn geïsoleerde dubbele deuren voor garage of berging. Het gemak van een brede loopdeur om bijvoorbeeld fiets, scooter of afvalcontainer naar buiten te brengen zonder dat de gehele garagedeur geopend moet worden.

Lees meer ….

 

 

Easyport geïsoleerde Kanteldeur

Kanteldeuren zijn klassieke garagedeuren die bij het openen in zijn geheel onder het plafond van de garage wegdraaien. Naast de enkelvoudige stalen kanteldeuren levert Novoferm ook geïsoleerde stalen kanteldeuren en kanteldeuren die geschikt zijn om te bekleden met hout. De kanteldeuren van type Komfort, Rees en Easyport zijn verkrijgbaar met een loopdeur.

Lees meer ….

 

Roldeur

Rolpoorten  

Een roldeur of rolpoort zijn ideale oplossingen in situaties waarbij een horizontale looprails niet wenselijk is of niet gemonteerd kan worden. Het plafond blijft volledig vrij van obstakels.

Lees meer ….

 

 

Zijwaartse sectionaaldeuren

De zijwaartse sectionaaldeur is ideaal om snel iets uit de garage te pakken, zonder dat daarvoor de hele garage geopend moet worden. Deze garagedeur is veilig bij gebruik tijdens windvlagen en praktisch bij beperkte ruimte vóór de garage.

Lees meer ….