Sectionaaldeuren

Een Novoferm sectionaaldeur biedt, comfort, isolatie, een hoge veiligheid en optimale ruimtebesparing. De Novoferm sectionaaldeuren zijn verkrijgbaar in verschillende isolatiewaarden, profileringen, dessins en en vrijwel alle RAL-kleuren.

Isolatie

De panelen van een sectionaaldeur zijn dubbelwandig geïsoleerd en thermisch onderbroken. Samen met de rubbers rondom het deurblad en tussen de panelen zorgt een ISO 20 voor een beter isolatiewaarde dan dubbel glas en een ISO 45 benadert de isolatie waarde van spouwmuurisolatie.

Veiligheid

Elke Novoferm garagedeur voldoet aan de Europese CE normering en is uitgerust met verschillende veiligheidsvoorzieningen. Vingerknelbeveiliging, veerbreukbeveiliging en een motor die stopt en gelijk weer omhoog gaat zodra hij tegen een obstakel loopt behoren allemaal tot de standaarduitvoering. Tegen een gering meerprijs kunt u uw garagedeur uitbreiden met Politie Keurmerk Veilig Wonen, weerstandsklasse 2

Aandrijvingssysteem Novoport

Het NovoPort® aandrijvingssysteem wordt niet aan het plafond maar eenvoudig aan de deurlooprails gemonteerd.

Het systeem zorgt niet alleen in de werking voor een hoog comfort, maar ook tijdens de montage. Omdat het niet zoals conventionele aandrijvingen aan het plafond, maar eenvoudig in de deurlooprails gemonteerd wordt. In iedere individuele situatie wordt het Novoport® systeem links of rechts in de deurlooprails gemonteerd. Zo blijft het plafond vrij en montageobstakels worden hierdoor uitgesloten. Bovendien wordt opbergruimte aan het plafond gecreëerd.

Alle onderdelen zijn tijdens de productie voorgemonteerd, passen precies en zijn hierdoor eenvoudig te monteren. Dit bespaart montagetijd en –kosten, waardoor het NovoPort® aandrijvingssysteem als geheel voordelig is

Fluisterstille aandrijving
De slijtagearme, onderhoudsvrije high-tech tandriem ligt goed beveiligd in de deurlooprail. Dit garandeert een lange levensduur en een fluisterstille deurloop. Hierdoor is het NovoPort®systeem uitermate geschikt voor panden waar contactgeluid voorkomen moet worden.

Energiebesparing
De NovoPort heeft als belangrijk voordeel de energiebesparing met een maximaal verbruik van 0.5 Watt in de standbymodus. Naast dat dit beter is voor het milieu kost dit de consument minder dan € 1,- aan stroomverbruik per jaar.

Brochure Novoferm Sectionaaldeuren

Brochure Novoferm aandrijvingen

Techniek Novoferm ISO 20

Techniek Novoferm ISO 45