Kanteldeuren

Kanteldeuren

Kanteldeur Staal

Alle Novoferm enkelwandige stalen kanteldeuren zijn geproduceerd uit vuurverzinkt staal en afgewerkt met een grondlaklaag op polyesterbasis. Verdere onderdelen van de deur zijn ook geproduceerd uit vuurverzinkt staal om kwaliteit en stabiliteit te garanderen.

 

De Novoferm enkelwandige stalen kanteldeuren zijn verkrijgbaar in diverse deurprofielen en vrijwel alle RAL-kleuren. De deur kan worden voorzien van een Politie Keurmerk Veilig Wonen toebehorenset. Bij iedere kanteldeur is een bijpassende zijdeur leverbaar en bij type Rees is tevens een ingebouwde loopdeur leverbaar.

 

Kanteldeur Hout

Naast de stalen kanteldeuren zijn ook massief houten kanteldeuren verkrijgbaar. Novoferm massief houten deuren worden alleen uit zorgvuldig geselecteerde houtsoorten van Noordeuropees vuren of Red Cedar geproduceerd. Bij iedere kanteldeur is een bijpassende zijdeur leverbaar. Bij type Rees is tevens een ingebouwde loopdeur leverbaar. Vuren kenmerkt zich door zijn lichte kleur en het overwegend rustige nerf verloop. Red Cedar glanst met een lichte roodbruine gloed. Alle houtsoorten komen uit gecontroleerde aangeplante bossen.

kanteldeuren weerzon
kanteldeuren breda weerzon

Easyport

Geïsoleerde Kanteldeur: Easyport

De easyport is een volledig geïsoleerde kanteldeur. De deur is verkrijgbaar met bijpassende ingebouwde loopdeur of zijdeur. Hierdoor is de easyport is een praktische en comfortabele oplossing voor bijvoorbeeld mensen die hun garage als hobbyruimte gebruiken.

 

De easyport is verkrijgbaar in twee deurprofielen en vrijwel alle RAL-kleuren. Iedere easyport is leverbaar met een bijpassende ingebouwde loopdeur of zijdeur. Tevens is de deur uit te breiden met diverse accessoires zoals bijvoorbeeld lichtopeningen en een LED-lichtlijst.

 

De easyport biedt goede bescherming tegen toch en vocht door een rubberafdichting rondom de eventuele loopdeur, een rubber lip opzij en bovenaan de deur en binnenrubbers onderaan de deur.

 

De twintig millimeter geïsoleerde panelen van de kanteldeur garanderen een isolatiewaarde van K=1,0W/m2K. Bovendien zorgt een rondom lopende rubberafdichting in zowel de garage als in de loopdeur voor een nagenoeg lucht- en waterdichte afsluiting van de hele garage. Uiteraard voldoet de Easyport kanteldeur aan alle relevante veiligheidsnormen binnen Europa én heeft het een fabrieksgarantie van tien jaar.