Lamellendaken

Lamellendaken

Met een terrasoverkapping met kantelbare aluminium lamellen in het dak bepaal je zelf de lichtinval op het terras. Je creëert een overdekte buitenruimte om van te genieten, het hele jaar door. Je bent beschermt tegen regen dankzij geïntegreerde watergeleidingskanalen die de neerslag afvoeren. Eventuele zij-elementen kunnen extra bescherming of privacy bieden. Een lamellendak kan aan de gevel geplaatst worden, vrijstaand of geïntegreerd in een bestaande constructie.

lamellendaken
Lamellendaken

Lamellendak VISION

Met de Vision creëer je een aangename en gezellige omgeving door zonlicht en luchtstroming te regelen naar wens. Dat voelt goed en des te meer omdat dit gevoel er ook mooi uitziet. Dit tijdloos design met compacte steunpalen laat zich naadloos integreren met je woning.

Lamellendak Opera

Het lamellendak Opera maakt het mogelijk om windvaste screens naadloos te integreren in je lamellendak. De technologie is aanwezig in de voetpalen. De geïntegreerde windvaste screens beschutten je langs alle kanten. Zo creëer je letterlijk een verlengstuk of buitenkamer aan de woning.

Lamellen overkapping
Lamellendak Brera

Lamellendak Brera

Lamellendak Brera is uniek omdat zijn dak volledig kan open schuiven. Zo krijgt u een maximale lichtinval. Wil u liever wat meer schaduw? Bij het sluiten van het dak, kantelen de lamellen en wordt het zonlicht gefilterd én wordt er een optimale luchtcirculatie gegarandeerd. Zo is het tijdens de zomermaanden ook aangenaam zitten onder een Brera lamellendak. Wil u genieten van een warme winterzon? Open dan het lamellen schuifdak volledig en laat alle zonlicht én warmte binnen.

Accessoires

Accessoires

Verschillende accessoires die te integreren zijn in jouw overkapping zorgen voor extra bescherming tegen zon, wind, regen of koude.

 

Verlichting, verwarming en audiomogelijkheden creëren niet alleen sfeer en uitstraling maar zorgen ook voor warmte en gezelligheid. Daarnaast kan je voor extra privacy zorgen en geef je jouw overkapping een persoonlijke touch.

 

Doordacht design

Aan de kwaliteit van de afwerking van de lamellendaken werd veel aandacht besteed. Bevestigingsonderdelen zijn nagenoeg onzichtbaar, en alle elektrische kabels zijn weggewerkt. Ook onzichtbare grondbevestiging is mogelijk.

 

Door de toegepaste materialen wordt het onderhoud beperkt tot een minimum, terwijl een uitzonderlijke duurzaamheid gegarandeerd wordt.