Pergola zonwering

Pergola zonwering

Op zoek naar een pergola zonwering dat tegen meer regen en wind is bestand dan een knikarmscherm? Wil je een knus zitplekje in je tuin of ben je uitbater van een horecazaak met terras? De pergola’s met zonwerend doek bieden op beide situaties een antwoord. De pergola zonweringen als de terrasoverkapping bieden beschutting tegen zon en regen. Je kan het geheel nog aangenamer maken met extra verwarming en verlichting. Noem ons gerust de sfeermakers van het terras.

pergola zonwering

Pergola Harol VERSUZ

Met deze elegante blikvanger geniet je langer van je terras, zwembad of tuin. Ontdek puur design in combinatie met ultiem comfort. Met een zeer slanke geleider, extreem strakke kast en smalle voetpalen zet hij in op een geraffineerde look. Een ingenieus ZIP-systeem zorgt voor jarenlang strakke doeken.

Pergola Harol AIR

Nog meer bescherming en vrijheid om het hele jaar door maximaal van uw tuin en terras te genieten. Dat belooft de Harol AIR, een buitenleven innovatie binnen het award winnende zonwering-concept. Laat het gerust regenen. Dankzij de verticale screens en de geïntegreerde waterafvoer heeft u er geen last van. Dankzij de volledig gesloten kast, blijft het doek jarenlang stralen. Glazen schuifwanden met geïntegreerde ledverlichting maken het comfortplaatje compleet.