Rolpoorten en rolhekken

Rolpoorten

Een rolpoort of een roldeur is de ideale oplossing in situaties waarbij horizontale looprailsen niet wenselijk zijn of niet gemonteerd kunnen worden in verband met bijvoorbeeld beperkte inbouwdiepte of een puntdak. Het plafond blijft hierbij vrij van obstakels. Rolpoorten beschikken over dezelfde techniek als rolluiken, maar het pantser van rolpoorten is veel zwaarder. Ze kunnen daarom in combinatie met een onderlatbeveiliging uitstekend toegepast worden als garagedeur. Bovendien worden rolpoorten veel gebruikt voor grote ramen en glaspuien van winkelpanden.

Roldeur
Rolpoort

Rolpoorten

RV55
Rolpoorten met aluminium lamellen met een dekkingshoogte van 55 mm hebben een compacte oprolling. Tot een hoogte van 3000 mm een kastmaat van slechts 250 mm! De lamellen zijn beschikbaar in 10 kleuren en de kast kunt u verkrijgen in elke RAL-kleur.

 

RV77
Mag het een beetje meer zijn? Deze krachtpatser van een rolpoort gaat tot wel 4400 mm breedte en kan tot een hoogte worden geleverd van wel 4000 mm. De lamellen zijn beschikbaar in 9 kleuren en de kast kunt u verkrijgen in elke RAL-kleur.

rolpoorten en rolhekken weerzon breda

Rolhekken

RH800
Een Rolhek is niet alleen stevig en veilig maar ook elegant. Daarom is een rolhek ideaal voor winkels. Het zicht in de etalage blijft gewaarborgd maar toch is alles veilig na sluitingstijd. Door de verschillende profielen, kleuren en lamellen te combineren is er altijd een rolhek te vinden wat aan al uw eisen voldoet.