Rolpoorten en rolhekken

Rolpoorten

Novoferm Garage Roldeur
De Novorol is een ideale oplossing in situaties waarbij horizontale looprails niet wenselijk zijn of niet gemonteerd kunnen worden in verband met beperkte inbouwdiepte. Het plafond blijft hierbij vrij van obstakels.

 

Veiligheid
Novoferm garageroldeuren zijn gecertificeerd volgens de hoge veiligheidseisen van de Europese deuren productnorm EN 13241-1. Daarom zijn de garageroldeuren uitgerust met diverse veiligheidsvoorzieningen waaronder een vingerknelbeveiliging, waardoor het beklemmen van vingers nagenoeg is uitgesloten.

 

In het geval van een obstakel onder de deur zal de onderloopbeveiliging in werking treden en de deur terugkeren naar de geopende positie. Tevens is de Novorol voorzien van val- en optil beveiliging.

 

Isolatie
De Novorol rolpoorten zijn opgebouwd uit geïsoleerde aluminiumprofielen voorzien van een thermische onderbreking. Hierdoor houdt u de warmte binnen de kou buiten. Daarnaast zijn de geleidingsprofielen voorzien van tochtwerende borstels waarmee een goede afsluiting gerealiseerd wordt.

rolpoorten weerzon breda
rolpoorten en rolhekken weerzon breda

Rolhekken

Gemak
De Novorol is de oplossing voor renovatiesituaties waarbij ruimtebesparing een belangrijke rol speelt. Omdat de deur verticaal oprolt, is er zowel binnen als buiten geen ruimteverlies. De garage kan tot op de laatste centimeter benut worden. De deur is voorzien van een elektrische aandrijving met afstandbediening en noodhandbedieing d.m.v. een slinger. Denk eens aan het gemak wanneer u met de auto of fiets komt aanrijden en met één druk op de knop eenvoudig naar binnen kunt.

 

Harol® Rolpoort VR200 en RP77
Een rolpoort is te vergelijken met een rolluik alleen groter en sterker zodat hij gebruikt kan worden als garagedeur. Met maten van 5 meter breed tot 3,5 meter hoog is een rolpoort van Harol een voordelige en degelijke mogelijkheid bij het vernieuwen van een garagedeur. De kast, geleiders en onderlat beschikbaar in alle RAL-kleuren.

 

Harol® Rolhek RH800
Een Rolhek van Harol is niet alleen stevig en veilig maar ook elegant. Daarom is een rolhek ideaal voor winkels. Het zicht in de etalage blijft gewaarborgd maar toch is alles veilig na sluitingstijd. Door de verschillende profielen, kleuren en lamellen te combineren is er altijd een rolhek te vinden wat aan al uw eisen voldoet.