Rolpoorten

Rolpoorten

Een rolpoort of een roldeur is de ideale oplossing in situaties waarbij horizontale looprailsen niet wenselijk zijn of niet gemonteerd kunnen worden in verband met bijvoorbeeld beperkte inbouwdiepte of een puntdak. Het plafond blijft hierbij vrij van obstakels. Rolpoorten beschikken over dezelfde techniek als rolluiken, maar het pantser van rolpoorten is veel zwaarder. Ze kunnen daarom in combinatie met een onderlatbeveiliging uitstekend toegepast worden als garagedeur. Bovendien worden rolpoorten veel gebruikt voor grote ramen en glaspuien.

Rolpoort

Rolpoorten

RV55
Rolpoorten met aluminium lamellen met een dekkingshoogte van 55 mm hebben een compacte oprolling. Tot een hoogte van 3000 mm een kastmaat van slechts 250 mm! De lamellen zijn beschikbaar in 10 kleuren en de kast kunt u verkrijgen in elke RAL-kleur.

 

RV77
Mag het een beetje meer zijn? Deze krachtpatser van een rolpoort gaat tot wel 4400 mm breedte en kan tot een hoogte worden geleverd van wel 4000 mm. De lamellen zijn beschikbaar in 9 kleuren en de kast kunt u verkrijgen in elke RAL-kleur.

Somfy Besturing

Kies bij het gebruik van een rolpoort als garagedeur voor de Rollixo onderlatbeveiliging van Somfy. Deze besturing is uit te breiden met een sleutelschakelaar, fotocellen, Alarm Buzzer, oranje lamp en verschillende zenders. Uiteraard te combineren met uw Switch van Somfy. De eerste slimme bediening om je apparaten centraal te verbinden en te bedienen. Een perfecte oplossing voor een slim huis.