Screens

Screens

De nieuwste generatie zijn zogenaamde ritsscreens die letterlijk meerdere vliegen in één klap slaan. De zon wordt namelijk samen met de insecten tegengehouden.

 

Het geleidingssysteem met ritsprincipe zorgt voor een extreme windbestendigheid, met garantie tot windsnelheden van maar liefst 140 km/u. Het doek zit altijd strak in de geleiders en met gesloten screens houdt u bovendien vervelende insecten buiten. Voor elke situatie een oplossing met afmetingen tot 6 m breedte of 6 m hoogte, met een maximumoppervlakte van 22 m².

 

Screens met of zonder transparant venster zijn zeer goed toepasbaar om uw terrasoverkapping of patio te beschermen tegen wind en zonlicht.

 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie

Solar screen

Solar Screens

SC800-Zip Solar

 

De voorzetscreen SC800-ZIP Solar heeft genoeg aan de zon en werkt volledig autonoom. De screen is eenvoudig te bedienen met een zender of laat hem volledig automatisch werken op een sensor of uw domotica systeem Tahoma. De installatie gebeurt zonder breek- of elektriciteitswerken zodat de bouwschil intact blijft.

 

Een interessante oplossing voor zowel renovatie als voor nieuwbouw. De batterij zit standaard weggewerkt in de kast waardoor het strak karakter behouden blijft. Geniet van extra comfort, met dank aan de zon.