Sectionaaldeuren

Sectionaaldeuren

Sectionaaldeuren bieden comfort, isolatie, hoge veiligheid en optimale ruimtebesparing. De sectionaaldeur bestaat uit losse secties die door scharnieren aan elkaar verbonden zijn. Hierdoor laat de deur zich makkelijk openen, zonder dat er extra ruimte voor de garage nodig is.

 

De Novoferm sectionaaldeuren kunnen worden voorzien van het unieke aandrijvingssysteem Novoport. Uiteraard zijn sectionaaldeuren verkrijgbaar in verschillende isolatiewaarden, profileringen, dessins en in vrijwel alle RAL-kleuren.

 

Isolatie

De panelen van een sectionaaldeur zijn dubbelwandig geïsoleerd en thermisch onderbroken. Samen met de rubbers rondom het deurblad en tussen de panelen zorgt een ISO 20 voor een beter isolatiewaarde dan dubbel glas en een ISO 45 benadert de isolatie waarde van spouwmuurisolatie.

 

Veiligheid

Elke Novoferm garagedeur voldoet aan de Europese CE normering en is uitgerust met verschillende veiligheidsvoorzieningen. Vingerknelbeveiliging, veerbreukbeveiliging en een motor die stopt en gelijk weer omhoog gaat zodra hij tegen een obstakel loopt behoren allemaal tot de standaarduitvoering. Tegen een gering meerprijs kunt u uw garagedeur uitbreiden met Politie Keurmerk Veilig Wonen, weerstandsklasse 2

sectionaaldeuren breda weerzon

Novoport

Aandrijvingssysteem Novoport

Het NovoPort® aandrijvingssysteem wordt niet aan het plafond maar links of rechts eenvoudig aan de deurlooprails gemonteerd. Zo blijft het plafond vrij en kan opbergruimte aan het plafond gecreëerd.

 

De slijtagearme, onderhoudsvrije high-tech tandriem ligt goed beveiligd in de deurlooprail. Dit garandeert een lange levensduur en een fluisterstille deurloop. Hierdoor is het NovoPort®systeem uitermate geschikt voor panden waar contactgeluid voorkomen moet worden.

 

Energiebesparing
De NovoPort heeft als belangrijk voordeel de energiebesparing met een maximaal verbruik van 0.5 Watt in de standbymodus. Naast dat dit beter is voor het milieu kost dit de consument minder dan € 1,- aan stroomverbruik per jaar.