Serrezonwering

Serrezonwering

Serrezonwering / Verandazonwering

Uw serre of terrasoverkapping moet een aangename verlenging van uw leefruimte zijn. Alleen jammer dat het er in de zomer tropisch warm wordt en dat een laaghangende winterzon de pret wel eens bederft.

 

Deze zonwering oogt opvallend strak en tijdloos en is daarmee geschikt voor elk type bouwstijl, van klassiek tot modern. Het innovatieve, schroefloze design focust op het kleinste detail en draagt bij tot een bijzonder mooi resultaat.

Dit model beschikt over een ultrastrak doek met innovatief zip-systeem. Uniek aan dit systeem is het verborgen roestvrij stalen veertje in de geleiders. Het veertje is niet onderhevig aan slijtage, waardoor de doeken jarenlang strak gespannen blijven. Bovendien is het systeem extreem windbestendig tot wel 140 km/uur.

serrezonwering weerzon
VZ080

Verandazonwering VZ080

De kast van de VZ080-ZIP is de meest compacte kast vandaag beschikbaar op de markt. Zo zal deze zonwering je gevel of veranda zo min mogelijk ontsieren.

 

Uniek aan de VZ080 is dat hij gebruikt kan worden van onder naar boven (bottum-up), van boven naar onder (top-down), van links naar rechts of van rechts naar links (Sideways). Bovendien kan deze zonwering ook gebruikt worden aan de binnenzijde als zonwering voor uw lichtkoepel of lichtstraat.

 

Max. breedte

  • 3 meter (1 deel) | 10 meter (4 delen)

Max. uitval

  • 3,5 meter

Max. oppervlakte

  • 10,5 m2 (1 deel) | 35 m2 (4 delen)

Verandazonwering VZ800

Deze verandazonwering is ideaal voor grotere glaspartijen. De nieuwe generatie verandazonweringen hebben vanwege het ZIP-systeem geen lichtinval meer tussen doek en geleiders. Bovendien zijn de systemen bestand tegen een (wind)stootje tot 140 km/u.

VZ800
serrezonwering weerzon

Verandazonwering VZ510-520

Robuuste klassiekers 

Beide systemen kunnen toegepast worden op het dak van uw terrasoverkapping of serre. Het verschil tussen de VZ510 en VZ520 zit in het design van de opbergkast en het overspanningsbereik. U kiest zelf en zonder meerprijs de gewenste RAL-kleur of beschikbare structuurlak van verschillende raamfabrikanten.

 

Gekoppelde systemen zijn geschikt voor zeer grote glasoppervlaktes tot wel 100m2. Wij maken voor alle onderdelen gebruik van duurzame kwaliteitsmaterialen: van corrosie werende aluminiumprofielen tot vocht- en schimmelwerende doeken.