Terrasoverkappingen

Terrasoverkappingen

Breng jij jouw vrije tijd ook zo graag door in de buitenlucht? Met een terrasoverkapping of verandadak ben je minder afhankelijk van de weersomstandigheden en worden jouw activiteiten niet langer belemmerd door regen of wind! Een gezellige winter barbecue met vrienden of een ontbijt met het hele gezin onder de glazen overkapping, heerlijk toch?

 

Een maatwerk overkapping van glas voor maximaal genot van uw tuin en terras. Bepaal zelf de stijl, kleur, dakvulling en extra opties om uw terrasoverkapping volledig naar wens te maken. Zo zijn bijvoorbeeld de verandazonweringen Oslo en Hamar de perfecte aanvulling op uw terrasoverkapping om u ook tijdens de warme dagen te laten genieten van uw terrasoverkapping.

Overkapping van glas
Polycarbonaat

V905 – Iseo

De terrasoverkapping Iseo is enorm geschikt model wanneer je met een lager budget op zoek bent naar een kwalitatief uitstekend type. De dakplaten van polycarbonaat zijn stevig en hebben een hoge slagvastheid zodat jij jarenlang kunt genieten van jouw overkapping.

V908 – Ledro

De terrasoverkapping Ledro is niet voor niets één van de meest populaire terrasoverkappingen uit de Verano® serie. De omvang van de profielen zijn mooi in proportie, dit zorgt ervoor dat dit verandadak in enorm veel tuinen goed tot zijn recht komt. De keuze voor een polycarbonaat- of glasdak maakt de mogelijkheden eindeloos.

V910 – Garda (UITLOPEND)

De terrasoverkapping Garda is enorm veelzijdig. De stevige constructie zorgt ervoor dat deze overkapping zowel met polycarbonaat als met 44.2 of 55.2 glas kan worden uitgevoerd. Zo maak je zelf de keuze voor een luxe overkapping of een meer prijsgunstige variant.

V920 – Riva

De robuuste uitstraling van Riva terrasoverkappingen komt het beste tot zijn recht op de grotere terrassen. Het is dan ook niet toevallig dat de aluminium constructie van de Riva enorme oppervlaktes kan overspannen. De glazen overkapping zorgt tot slot voor een luxe afwerking van deze topper uit de serie.

overkapping glas

V916 – Como

Bijzonder aan de Como terrasoverkapping is de overstek van glasplaten die optioneel kan worden toegevoegd. Op deze manier kan de uitval van Como terrasoverkappingen met een halve meter worden vergroot. Beschik je over een diep terras? De Como biedt uitkomst!

Extra

Zonwering

 

Een serre- of verandazonwering zorgt voor verkoeling van uw serre of terrasoverkapping tijdens zonnige dagen. Er zijn modellen die op en modellen die onder het dak worden geplaatst. Wij helpen u met het maken van de juiste keuzes, zodat u het hele jaar maximaal kunt genieten van buiten zijn.

 

Zijwanden en schuifwanden

 

Met schuifwanden en glaswanden kunnen je niet langer alleen in de de zomer van je tuin en terras genieten. Ook in de herfst en winter wil jij toch naar buiten? Een gezellige winterbarbecue met vrienden of op zondagochtend buiten ontbijten met het hele gezin, Profiteer van extra beschutting door je (glazen) schuifwanden!