Vouwdaken

Vouwdaken PATiO

De PATiO zonwering is een flexibele terrasoverkapping, die beschermt tegen zon, regen en wind. Loungen op het terras, aan het zwembad of in de tuin, het systeem laat u meer van het buitenleven genieten, ongeacht het weer.

 

De veelzijdige vouwdaken kunnen zowel aan uw woning of (horeca)bedrijf worden gemonteerd als vrijstaand worden geplaatst. Zelfs voor een bestaande of zelf ontworpen constructie is dit systeem geschikt.

 

De vouwdaken zijn aan de strengste testen onderworpen (o.a. getest in windtunnel bij Pininfarina tot snelheden van 100 km/u) en zijn  CE-gecertificeerd volgens de EU-norm.

Vouwdak PATiO LEVEL

De PATiO Level is een systeem dat geschikt is voor muurmontage tot een maximum van 5.0  x 6.50 meter per deel. Het is mogelijk 3 delen te koppelen waarbij een terras overdekt kan worden tot 84,5 m2 met één doek zonder hinderlijke openingen.

 

De structurele gootkit zorgt voor afvoer van het regenwater door de voetpalen. Het vouwdak is geschikt om te voorzien van verlichting in de doekprofielen en screens kunnen achteraf nog onder de goot worden geplaatst.

Vouwdak PATiO Fusion

De belangrijkste troef van het vouwdak Fusion is de mogelijkheid om een screen te integreren in het gootprofiel. De screen geeft niet alleen beschutting tegen wind en regen, maar ook tegen laagstaande zon. Kijk je nog graag moeiteloos de tuin in? Kies dan voor een doek met een venster.